Tilbring påsken med oss

Denne påsken har vi hos Utekontakten-Trondheim bestemt oss for å tilby all ungdommen et alternativ til deres planer som kanskje involverer alkohol og festing. Dette gjør vi nettopp fordi vi har erfart tidligere år er at vi gang på gang støter på ungdommer som er ute i gatene i kulden og drikker seg fulle uten tilsyn eller kontroll over hva de holder på med. Vi har også flere ganger oppdaget ungdommer som er alene hjemme mens foreldre er ute på reise som benytter sjansen til en alenefest i huset, dette involverer ofte klager fra naboer da det ofte havner ute av kontroll. Vi ønsker at ungdommer skal kunne ha en hyggelig, morsom og spennende påskeferie og har derfor følgende tilbud å komme med.

Dersom du finner noe her som du og dine venner er interesserte i er det bare å ta kontakt så vi får telt opp hvor mange som vil være med på hver aktivitet.

quiz kveld

Påskens aktiviteter 2016

Da mange ungdommer vi har hatt kontakt med har vist interesse for matlaging tenkte vi at en av våres aktiviteter skulle involvere nettopp dette. Vi starter tidlig med felles matlaging hvor absolutt alle kan være med, hva vi lager vil de som deltar være med på å bestemme. Deretter setter vi opp til filmkveld eller film-maraton som deltagere selvfølgelig også vil være med å få bestemme. Da vi vil at dette skal så moro som mulig holder vi også åpnet for at det hele avsluttes med overnatting, dette blir med andre ord en stor sleepover party!

påske grillfiske

Vi satser også på at det skal være flott utevær i påsken og inviterer derfor til grilling! Vi finner et flott område hvor vi starter dagen med fisking, her vil vi ha tilgang til fiskestenger, små båter og også kanoer for de som vil. Etter dette fortsetter vi dagen med grilling, kanskje vi får grillet noe av fangsten vår? Som det første forslaget fortsetter vi kvelden med overnatting, denne gangen i telt eller lavvo ute i friluft. Det er opptil hver enkelt som deltar på dette om en skal være med på alt eller bare deler av det.

Til slutt har vi planer om å arrangere en spennende quizkveld. Her vi dere gå sammen i grupper og konkurrere mot hverandre. Vinnerne vil stikke av med noen fantastiske premier.

This entry was posted on Sunday, March 13th, 2016 at 3:47 pm and is filed under Turer & Aktiviteter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply