Natur og Ungdom

978x

Ungdommer kan dessverre ofte gå litt i stå. De blir usikre på hva de egentlig vil og følger ofte etter sine venner eller tar dårlige valg. Det å konstant følge etter sine venner og ta de samme valgene som dem, behøver ikke alltid være god løsning. Ofte kan det rett og slett være det stikk motsatte. Da kan det være greit å ha noen ideer om hva en kan gjøre istedet, enten det er tips til en hobby en kan begynne med, ungdomsgrupper man kan melde seg inn i eller noe helt annet.

Natur og Ungdom

Det er flere og flere som er veldig opptatte av natur, resirkulering, at ting skal være økologisk osv. Dersom man er en av disse og er ungdom, kan dette være det perfekte valget for deg. Det finnes nemlig en miljøvernorganisasjon som heter Natur og Ungdom. Dette er en organisasjon for ungdommer helt opp til 25 år og har hittil over 7 000 medlemmer fordelt utover hele Norge. Da dette har blitt et såpass stort arrangement, har det blitt satt opp lokallag og det finnes over 60 stykker i dag.

Natur og Ungdom har tatt for seg noe utrolig viktig og vil at ungdommer over hele Norge skal være med og lære om viktigheten av å ta vare på naturen rundt oss. Organisasjonen jobber nemlig for å kunne begrense de ulike klimaendringene som vi mennesker selv har skapt. Derfor vil organisasjonen ta opp kampen mot alle de store forurenserne og jobbe med å stoppe de som ødelegger naturen og miljøet.

Hvordan bli medlem?

Dersom dette høres interessant ut kan man enkelt og raskt bli medlem ved å sende en enkel melding hvor det står «NU MEDLEM» til nummeret 2377, noe som koster kun 50 kroner. Når det er gjort har man blitt medlem og vil begynne å motta bladet Putsj i posten fire ganger i året.

Medlemmer vil også kunne være med i sitt eget lokallag, delta på seminarer og aksjoner, være med på sommerleir og mye mer.

This entry was posted on Sunday, July 12th, 2015 at 2:48 pm and is filed under Turer & Aktiviteter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply