Når blir vår neste hyttetur?

hyttetur

Vi hos Utekontakten Trondheim ønsker først og fremst å takke alle som meldte seg på hytteturen for noen uker tilbake. Overraskelsen var nemlig stor når vi innså hvor mange av dere som faktisk ønsket å bli med på arrangementet selv om det var på veldig kort varsel. Derfor håper vi at absolutt alle hadde en like fin tur og morsomme opplevelser som det vi hadde den helgen, noe vi egentlig allerede så at dere hadde underveis. Det var veldig tydelig at dette var et populært forslag og mange av dere hadde allerede spørsmål om når den neste turen kan bli, noe vi selvfølgelig synes er utrolig moro å høre.

Nettopp fordi denne hytteturen var såpass populær ønsker vi derfor å si at vi allerede er i gang med å lete etter en hytte slik at vi kan dra på en hyttetur igjen før sommeren dukker opp. Vi tar gjerne imot tips eller ønsker fra dere dersom det er steder dere har vært tidligere eller kanskje steder dere har hørt om skal være fine. Igjen håper vi at det vil være en tur som flest mulig vil kunne bli med på og spesielt nå siden det er lenger varsel. Hittil har vi klart å lande på at det blir en av de to siste helgene i mai måned, så det er fint om dere kan begynne å si ifra om det er en av helgene som passer bedre enn den andre. Slik kan vi se hvilken helg de fleste har mulighet til å henge seg på.

hyttetur2

Siden hytteturen vår til Trondheim ble såpass populær vil vi også foreslå at disse turene skal bli et fast opplegg vi gjør. Om det blir en gang hvert kvartal, oftere eller om det blir for mye. Kom med ditt forslag!

Hittil har vi sett på følgende områder:

Lillehammer
Aurdal
Valdres

This entry was posted on Wednesday, April 20th, 2016 at 10:02 pm and is filed under Turer & Aktiviteter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply