DNT ung – Den Norske Turistforening

dnt ung

Hvert år er det stadig flere ungdommer som melder seg inn i denne flotte organisasjonen, nemlig DNT ung. Dette er faktisk Norge sin aller største friluft-organisasjon som er spesielt rettet mot ungdommer. Det er ikke rart at dette er en såpass populær organisasjon da de blant annet tilbyr hele 500 turistforeningshytter spredt over hele landet til halv pris for medlemmer. I tillegg til dette arrangerer de både kurs og spennende turer som en kan delta på, noe som foregår over hele landet.

Turer og aktiviteter

DNT ung har lokale grupper spredt rundt over hele landet, slik at absolutt alle skal ha muligheten til å bli medlem. Det finnes faktisk rundt 50 grupper som alle arrangerer aktiviteter og turer for sine medlemmer. Det er derimot fortsatt steder i Norge som ikke har en DNT ung gruppe enda og derfor kan medlemmene selv sette i gang et DNT ung tilbud om de ønsker.

Iløpet av et år vil medlemmer få tilbud om å være med på både teltturer, raftekurs, skiturer, kitekurs, hytteturer, snøhuleturer, brekurs og koseturer. I tillegg arrangeres også det som kalles for BaseCamp, et arrangement hvor deltagere kan være med på en rekke ulike aktiviteter iløpet av uken. Dette kan innebære både havkajakk, breturer, gåturer, klatring og hyggelige kvelder som blir arrangert rundt bålet.

Dersom noe av dette høres spennende ut kan du som ungdom i en alder mellom 13 år og 26 år enkelt bli medlem. DNT ung har mange medlemsfordeler som er alt fra medlemsrabatter, meldemspris på DNT sine hytter, rabatter på turutstyr og mye mer.

This entry was posted on Saturday, February 6th, 2016 at 7:43 pm and is filed under Turer & Aktiviteter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply