Årets første hyttetur – Bli med!

Vi hos utekontakten Trondheim klarer virkelig ikke å vente lenger og har derfor bestemt oss for at denne helgen skal vi dra avgårde på årets aller første hyttetur. Været i påsken var ikke så bra som vi hadde håpet på, men nå ser det endelig ut som våren virkelig har kommet på plass. Vi er fullstendig klare over at dette er på utrolig kort varsel, men vil håper likevel på at så mange som mulig vil ha muligheten til å være med. Derfor har vi satt opp noen alternativer som dere kan velge mellom, nettopp for at flest mulig skal få bli med på moroa.

breheimen hyttetur

Turen denne gangen vil gå til Breheimen, en plass noen av dere har vært med til ved tidligere anledninger. Dette er et fjellområde som vi tror alltid faller i smak og ligger vest for Jotunheimen så det er både daler, topper og breer som venter oss der. Siden det er en ganske så lang reisevei på nesten 5 timer nedover, vil vi reise avgårde med bussene våre så tidlig som mulig. De som ønsker å være med hele helgen som vil være fra fredag morgen til søndag kveld må møte opp kl.06.00 imorgen tidlig, de som kun vil være med for en natt kan istedet møte opp lørdag morgen kl.07.00. Da vil det være en ny buss som kjører avgårde.

Det vil være rom for mye fritid på denne hytteturen da vi ønsker at det kun skal handle om moro. Likevel vil vi sette opp ulike alternativ som turgåing i ulike områder og andre aktiviteter dersom noen skulle ønske å være med på noe sånt. Vi er selvsagt også åpne for forslag om noen har andre gode forslag til hva vi kan gjøre iløpet av denne spennende helgen sammen.

Vi gleder oss!

This entry was posted on Thursday, April 7th, 2016 at 1:58 pm and is filed under Turer & Aktiviteter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply