Start forberedelsene til 17. mai!

17.mai mangfold flagg prosjekt skeiv ungdom

Vi har tidligere fortalt om den flotte organisasjonen Skeiv Ungdom som har fått med seg over 600 ulike ungdomshus, fritidssenter, fritidsklubber og mer. Da vi kom i kontakt med de igjen for kort siden delte de et utrolig flott prosjekt som de også selv har delt på deres nettide, noe som involverer 17. mai. Vi forelsket oss fullstendig i denne fantastiske ideèn og prosjektet deres og da det nå kun er i overkant av en uke igjen til vår nasjonaldag vil vi også gjerne dele dette prosjektet med dere.

Det som det er snakk om her er å skape et helt nytt flag å ta med i 17. mai toget eller rett og slett bruke som dekorasjoner på denne dagen. Dette flagget skal være ditt helt eget mangfoldsflagg hvor du kan benytte deg av regnbueflagget, trans-flagget eller BDSM flagget sammen med det norske flagget. Hos Skeiv Ungdom sine egne nettside vil du finne en mal til disse flaggene slik at du kan skrive de ut hjemme helt selv. Dette gjør du ved å skrive de ut, ett på hver side av et ark med A4 størrelse og samtidig sørge for at begge flaggene vil være riktig vei.

Etter å ha klipt vekk det overflødige kan du for eksempel feste ditt helt nye og personlige flagg på en pinne, enten det er en blomsterpinne eller noe annet. Du kan også velge å ta i bruk silkepapir eller det som kalles for “glossy” papir, gjerne på en laserprinter når du skriver det ut. Da vil bildene bli enda flottere og fargen vil ikke gå gjennom til den andre siden og påvirke det andre flagget.

Dette er en utrolig flott ide som vi håper at dere velger å ta i bruk, enten det er for å vise støtte eller om du er en del av en av disse gruppene.

This entry was posted on Sunday, May 8th, 2016 at 3:38 pm and is filed under Prosjekter & Ideer. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply