Vi ønsker alle en god 17. mai!

trondheim 17mai

Imorgen er den store nasjonaldagen vår her og vi ønsker aller først å ønske alle sammen en riktig flott 17. mai! Vi håper at dette vil bli en dag som både store og små blir fornøyd med og at det hele går helt knirkefritt fra begynnelse til slutt. Vi har iløpet av den siste tiden hatt mye kontakt med russen her i området og de ser også frem til en morsom feiring den 17. mai og som vi alle helt sikkert vet er det dessverre ikke alltid russen klarer å imponere. Noen russ bestemmer seg istedet for å ødelegge feiringen med ting som en enkelt kan unngå, men dette håper vi og tror at vi skal klare å slippe unna den store dagen imorgen.

Vi har hatt mange utrolig hyggelige samtaler med russen i Trondheim og de har i år imponert oss med oppførselen sin. Så imorgen vil de, sammen med mange andre være med i Trondheim sentrum på russetoget. Dette starter opp kl.16.00 og barn er som alltid hjertelig velkomne til å være med på feiringen og moroa!

Samtidig som dette ønsker vi også at yngre ungdommer i Trondheim også vil få en trygg og hyggelig feiring den 17. mai. Vi vil også være på plass under både barnetoget, borgertoget og selvfølgelig russetoget. Utover kvelden vil vi også beholde oss i området slik at alle vil få en trygg avslutning på nasjonaldagen vår og vet at vi kan kontaktes om det skulle være behov.

Ha en riktig god 17. mai alle sammen!

This entry was posted on Monday, May 16th, 2016 at 7:30 pm and is filed under Nyheter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.